Loading...

Akcijski plan za razvoj gastronomske i gourmet ponude

31.10.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Glavna vizija etablirati Hrvatsku kao gastronomsku ikonu Europe

Ministar turizma Gari Cappelli, na otvaranju 5. Istria Gourmet Festivala ocijenio je kako hrvatska eno-gastro scena ima budućnost te najavio skorašnje predstavljanje akcijskog plana za razvoj gastronomske i gourmet ponude.

Ustvrdivši kako je glavna vizija dodatno etablirati Hrvatsku kao gastronomsku ikonu Europe kroz lokalne namirnice i autentične okuse, Cappelli je istaknuo kako gotovo trećina turista odabire Hrvatsku upravo zbog gastronomije.

Inače, sudionici Istria Gourment festivala, na kojem su bili predstavljeni novi trendovi u svjetskom kulinarstvu i hotelijerstvu visoke kategorije, imali su prigodu sudjelovati u atraktivnim master class i show cooking radionicama te zanimljivim edukacijama koje su vodili vrhunski predavači i chefovi kuhinja ovjenčani Michelinovim zvjezdicama. 

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: MINT

 

Vaši komentari