Loading...

AktivHotel Hochfilzer u Ellmauu u gorju Wilder Kaiser

30.03.2014
Saturn organizacija i promocija d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

AktivHotel Hochfilzer nalazi se usred turističkog mjesta Ellmau te je stoga idealno polazište za raznorazne aktivnosti.

Poznata kao inovativno područje za obiteljski odmor i planinarenje, regija Wilder Kaiser slovi kao renomirana turistička regija za goste iz daleka i iz bliza. Brza dostupnost je uz odličan omjer cijene i usluge još jedan razlog tome što je regija Wilder Kaiser tako popularno odredište za odmor. Na planinskim postajama ljetnih planinskih uspinjača očekuje vas šest jedinstvenih i prvoklasnih svjetova kao stvorenih za igru, doživaljaj i čaroliju.

Bez obzira na to želite li šetati, planinariti, voziti brdski bicikl, baviti se plivanjem,
alpinizmom ili igrati golf – Wilder Kaiser pruža mogućnosti za sve. Naš obiteljski hotel nalazi se usred mjesta Ellmau u gorju Wilder Kaiser. Od nekadašnjeg
seoskog gospodarstva nastala je oaza za odmor prikladna za sve generacije. Aktivni obiteljski i planinarski program, turističke atrakcije za najmlađe, čarobno kupalište, kulinarski užitci koje priprema naš tim kuhara... Sve što vam je srcu drago. Posebno zadovoljstvo za vas kao gosta hotela Hochfilzer omogućit će vam naš vodič kroz prirodu i planine, koji će vas tijekom tjedna voditi u obilazak našeg prekrasnog krajolika.

Naših 200 ležajeva pruža dovoljno mjesta za male i velike grupe putnika. Bez obzira na to jeste li rezervirali pansion, smještaj u apartmanu ili hotelsku sobu – ovdje će svaki gost doći na svoje. Ellmau je idealno polazište za najrazličitije izlete. U gradove kulture, poput Innsbrucka ili Salzburga, stići ćete za samo sat vremena vožnje. Rado ćemo pripremiti ponude po mjeri za vas i vaše klijente.

Kontakt i detalje suradnje pogledajte ovdje.

Vaši komentari