Loading...

Aktivno po Hrvatskoj uz novi broj tipTravel magazina

02.09.2016
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Uskočiti u kajak ili čamac, istražiti destinacije biciklom, zaroniti u podmorje, okušati se u škrapingu ili nekom drugom adrenalinskom sportu, ili energiju osloboditi u off road vožnjama po sporednim cestama koje prolaze bespućima netaknute prirode - zvuči zanimljivo? Upravo takve doživljaje u hrvatskim kontinentalnim i primorskim destinacijama predstavlja novi broj tipTravel magazina, čitan u više od 120 zemalja svijeta.

Hrvatska je, od sjevera do juga, puna avanturističkih priča i neodoljivih krajolika, a poseban je naglasak u novom broju stavljen na aktivni odmor u Virovitičko-podravskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, u Karlovcu, na otoku Rabu te u srednjoj Dalmaciji, i to u razdoblju kasnog ljeta i jeseni. Magazin donosi i preporuku za izlet iz Dubrovnika u 50-ak kilometara udaljenu općinu Ravno u BiH koja je, između ostalog, dom špilje Vjetrenice, tzv. podzemne Amazone Europe. Od trendova predstavlja Napoleonove rute po Hrvatskoj, dok će gurmane zaintrigirati tema posvećena eno-gastro ponudi Požeško-slavonske županije, kao i gourmet rubrika kroz koju su, u suradnji s chefom Brankom Ognjenovićem, predstavljena jela primorske Hrvatske.

Posjetiteljima Zagreba će u istraživanju čari i zanimljivih ruta hrvatske metropole pomoći predstavljena aplikacija Zagreb Be There, a magazin preporuča i odlazak u obližnji Samobor te otkriva kojih pet doživljaja u tom gradu ne biste smjeli propustiti. U novom broju otkrijte i sedam najatraktivnijih dvoraca Zagrebačke županije, tzv. zelenog zagrebačkog prstena, a tu su i priče iz drugih destinacija - Baške Vode, otoka Krka, Baranje, Ličko-senjske županije...
Petar Galović iz tvrtke Arabco Projects u intervjuu govori o sve većem interesu arapskih ulagača za ulaganja u Hrvatsku, o preduvjetima za snažniji turistički promet iz arapskih zemalja te najavljuje svjetski turistički sajam ITW koji će 2017. biti održan u Abu Dhabiju. Od inozemnih odredišta je predstavljen Myanmar (Burma) - zemlja hramova, pagoda i očaravajućih zalazaka sunca, a tu je i niz drugih tema.

tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku svaka tri mjeseca te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Vaši komentari