Loading...

Algebra: Radionice internet marketinga u turizmu

10.02.2015
Algebra d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Algebrini predavači su iskusni stručnjaci na polju internetskog marketinga te ujedno i Google certificirani treneri, koji će rado podijeliti praktična znanja i primjenjive vještine

Radionice internet marketinga u turizmu:

• Naučite kako uz što manje ulaganja doprijeti do novih klijenata i povećati booking i poslovanje uz alate Google AdWords i Google Analytics.

• Na Google AdWords radionici savladati ćete teme poput planiranja oglasnih kampanja, određivanja ukupnih i dnevnih budžeta, licitiranja za ključne riječi, upravljanja većim brojem kampanja, plasiranje oglasa u Googleovu search prikazivačkoj mreži, mjerenje i optimizacija postignutih rezultata, korištenje vizualnih oglasa/bannera na domaćim i stranim portalima u Google mreži.

• Google Analytics radionica Vas naučiti ćete kako uz pomoć ovog alata mjeriti i proučiti ostvarene rezultate i učinak oglasa u vidu posjeta prema vlastitim web stranicama ili web trgovinama.

http://www.algebra.hr/radionice-seminari-internet-marketinga-marketinga-u-turizmu/

Povećajte booking uz Google AdWords radionicu:                16-19.2.2015.               18.30-21.40 sati
Analiza uspješnosti radionica:                                                    23-24.2.2015.               18.30-21.40 sati

Po čemu je naša Google marketing edukacija drukčija?

• Uštedite svoje vrijeme i pridružite nam se na edukaciji u online formatu, bez obzira u kojem se dijelu Hrvatske nalazite. Uživo pratite prezentaciju i sudjelujte na predavanjima iz udobnosti svog doma ili ureda kao da ste u učionici!
• Interaktivna je. Možete komunicirati s predavačem i postavljati pitanja.
• Personalizirana je. Naučite na primjerima dobre prakse, primjenite u vlastitom poslovanju.

Zašto u Algebri?
• Algebrini predavači su iskusni stručnjaci na polju internetskog marketinga te ujedno i Google certificirani treneri, koji će rado podijeliti s vama praktična znanja i primjenjive vještine.

Tekst i Foto: Algebra

Vaši komentari