Loading...

Američko tržište prepoznalo arheološki program agencije Ventula travel

22.07.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

S programom "Arheološko istraživanje antičkog naselja Siculi" agencija se prijavila na projekt specijalizacije turističkih agencija, DMK specijalist, a program su objavile i prepoznale inozemne institucije

„Turističko - arheološka kampanja uz plažu kaštelanskog zaljeva neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Edukativno - aktivni odmor u okruženju zelenih i plavih boja koje dominiraju prostorom između Splita i Trogira pružiti će vam jedinstven doživljaj“, uvod je kojim se opisuje program „Arheološko istraživanje antičkog naselja Siculi“ koji je kreirala turistička agencija Ventula travel u suradnji s Muzejom grada Kaštela i stručnjaka na području arheologije.

Kako su nam javili iz agencije ponosni su jer je program s kojim se Ventula prijavila na UHPA specijalizaciju DMK polučio i veliki uspjeh na inozemnom tržištu te su ga prepoznale i na službenim stranicama objavile institucije kao što je  Archaeological Institute of America i britanski The Society for the Promotion of Roman Studies te nekoliko drugih.

Podsjetimo, turistička agencija Ventula travel član je Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) od svog osnutka 2013. godine.

Foto  Ventula travel

Vaši komentari