Loading...

Aspira pokrenula DMK studij

12.06.2015
Visoka škola Aspira
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Studij je kreiran prema Strategiji razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020.

Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira pokrenula je stručni studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu koji se izvodi u suradnji s međunarodnim predavačima te međunarodnim hotelskim i turističkim organizacijama.

Studij je kreiran kroz dva usmjerenja: hotelski menadžment (kreiran isključivo prema potrebama tržišta rada) i menadžment destinacijskih organizacija (DMO) i kompanija (DMC) – prvi ovakav studij na području Hrvatske, kreiran prema Strategiji razvoja turizma Republike Hrvatske do 2020.

Studij je namijenjen svima koji se žele obrazovati za upravljačke funkcije u turističkoj i hotelskoj djelatnosti, kao i onima koji su već zaposleni, ali žele unaprijediti postojeća te steći nova znanja i vještine. Budući da je riječ o studiju kojim studenti stječu konkretna znanja, kompetencije i vještine kojima će postati nositelji transformacijskog procesa hrvatskog turizma u turizam novog doba, važnost studija su prepoznali brojni hotelijeri te strukovna turistička udruženja.

Veliki naglasak se stavlja na obavljanje stručne prakse studenata u turističkim organizacijama te dobivanje stručnog znanja od nastavnika i eksperata koji su stručnjaci u području rada.

Praksa će se odvijati kroz posljednji semestar studija, na trećoj godini i svaki je student obavezan odraditi 640 sati stručne prakse.

Detaljnije informacije o studijskom programu Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu mogu se pronaći  na službenim mrežnim stranicama www.aspira.hr

Vaši komentari