Loading...

Aspira: Program usavršavanja za Menadžera turističke destinacije

16.11.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Planirani početak online programa je 25. studenog 2021.

Visoka škola Aspira organizira program usavršavanja za Menadžera turističke destinacije. Program polaznicima osigurava znanja iz uspješnog organiziranja i unaprjeđenja turističke destinacije čime se omogućuje da se turistička sezona produži te da se povećaju prihodi svih dionika destinacije. Za samu turističku destinaciju i osiguranje njezine održivosti bitno je maksimalno iskoristiti atraktivnosti kojima ona raspolaže, pružiti različite vrste usluga, ali i povećati njihovu kvalitetu. Upravo iz tih razloga se i javlja potreba za kadrom koji će sudjelovati u uspješnom upravljanju turističkim resursima te atrakcijama destinacije u cilju unaprjeđenja turističke ponude.

Menadžer turističke destinacije zadužen je za kreiranje adekvatne turističke ponude, upravljanje turističkom destinacijom, stvaranje imidža destinacije, unaprjeđenje lokalne ekonomije i čuvanje prirodne i kulturno-povijesne baštine.

Planirani početak sljedećeg ciklusa je 25. studenog 2021., a sam program izvodit će se online dva puta tjedno u terminima prilagođenima poslovnim obvezama.

Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu. Polaznici s završenom visokom ili višom stručnom spremom stječu naziv Menadžer/ica turističke destinacije, dok polaznici sa srednjom stručnom spremom stječu naziv Suradnik/ica u organiziranju turističke destinacije.

Ako ste zainteresirani za upis potrebno je ispuni prijavnicu dostupnu ovdje.

Više informacija potražite na mrežnoj stranici Visoke škole Aspira.

Izvor i foto: Visoka škola Aspira

Vaši komentari