Loading...

Astronomski centar Rijeka donosi program za kolovoz

01.08.2019
Rijeka sport d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Više zvjezdarnice i programa u planetariju

Astronomski centar Rijeka, kojim upravlja Rijeka sport d.o.o., donosi zanimljiv program za period od 01. do 31. kolovoza 2019. godine

Tako će posjetitelji digitalnog planetarija tijekom kolovoza moći utorkom pogledati film Putovanje male zvijezde, a srijedom show Priča o zvijezdama te film na engleskom jeziku SEEING! A Photon's Journey Across Space, Time & Mind,. Četvrtkom će posjetitelji moći pogledati film U potrazi za kometima te film na engleskom jeziku Realm of Light, a petkom film Priča o pogledu i Vibrato. Subotom je na rasporedu film Dotaknuti rub Svemira, dok će Zvjezdarnica ovisiti o vremenskim uvjetima i uz prethodnu najavu.    

Tijekom kolovoza svi tuzemni i inozemni posjetitelji moći će uživati u promatranjima kroz teleskop u zvjezdarnici (utorkom i subotom) na hrvatskom, a srijedom na engleskom jeziku.

Prigodan program o meteorskom potoku Perzeidi na rasporedu je od 1. do 10. kolovoza, četvrtkom, petkom i subotom u sklopu redovnog programa.

Od 1. kolovoza do 11. rujna 2019. godine pripremljen je program i za strane turiste. Srijedom i četvrtkom prikazuje se film na engleskom jeziku „SEEING! A Photon’s Journey Across Space, Time & Mind“, odnosno „Realm of Light“, dok će srijedom program u zvjezdarnici također biti vođen na engleskom jeziku.

Detaljan program od 01. do 31. kolovoza 2019. godine možete pogledati ovdje.

Sve dodatne informacije pronađite na službenim stranicama ili upitom na kontakt:
Astronomski centar Rijeka (Rijeka sport d.o.o.)
tel: 051 / 455-700; fax: 051 / 455-701
e-mail: astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr

Izvor i foto: Rijeka sport d.o.o.

Vaši komentari