Loading...

Astronomski centar Rijeka donosi program za rujan

04.09.2019
Rijeka sport d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prikazivat će se novi film - Put u svijet dinosaura

Astronomski centar Rijeka, kojim upravlja Rijeka sport d.o.o., donosi zanimljiv program za period od 03. do 28. rujna 2019. godine

Tako će posjetitelji digitalnog planetarija tijekom rujna moći utorkom pogledati show Moj prvi pogled u nebo, a srijedom od 4. rujna film Pogled na planete i od 11. rujna Put u svijet dinosaura. Četvrtkom posjetitelji će moći pogledati film Put u svijet dinosaura, dok je petkom na rasporedu show Vodič noćnim nebom -  ljeto/jesen i film Carstvo svjetlosti. Od 7. rujna započinje prikazivanje subotnjeg programa Matineja za najmlađe u sklopu kojeg će se prikazivati show Safari Sunčevim sustavom i film Put u svijet dinosaura. Zvjezdarnica će ovisiti o vremenskim uvjetima i uz prethodnu najavu.   

Do 26. rujna 2019. godine pripremljen je program i za strane turiste. Srijedom se prikazuje film na engleskom jeziku „SEEING! A Photon’s Journey Across Space, Time & Mind“, a četvrtkom „Realm of Light“, dok je srijedom pripremljen program u zvjezdarnici koji će također biti vođen na engleskom jeziku.

Detaljan program od 03. do 28. rujna 2019. godine možete pogledati ovdje.

Sve dodatne informacije pronađite na službenim stranicama ili upitom na kontakt:
Astronomski centar Rijeka (Rijeka sport d.o.o.)
tel: 051 / 455-700; fax: 051 / 455-701
e-mail: astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr

Izvor i foto: Rijeka sport d.o.o.

Vaši komentari