Loading...

Astronomski centar Rijeka donosi program za svibanj

29.04.2019
Rijeka sport d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Obljetnica otvorenja zvjezdarnice obilježit će se 18. svibnja

Astronomski centar Rijeka, kojim upravlja Rijeka sport d.o.o., donosi zanimljiv program za period od 02. do 31. svibnja.

Tako će posjetitelji digitalnog planetarija tijekom svibnja moći utorkom pogledati film Putovanje male zvijezde, srijedom film pod nazivom Neukrotivi Svemir – izvor života, četvrtkom show Planeti Sunčeva sustava, a petkom show Vodič noćnim nebom – proljeće. Subotom će se prikazivati show Matineja za najmlađe: Moj prvi pogled u i Povratak na Mjesec: zauvijek, dok će Zvjezdarnica ovisiti o vremenskim uvjetima i uz prethodnu najavu.      

U izvanrednom programu 15. svibnja obilježava se Međunarodni dan obitelji te će se umjesto redovne projekcije u 18 sati prikazivati obiteljski animirani film Kaluka'hina – začarani greben, a povodom UNESCO-vog Međunarodnog dana svjetlosti dodatak redovnoj projekciji bit će kratki film Potraga za tamom. Povodom Plavog Mjeseca (Blue Moon) i 18. obljetnice otvorenja zvjezdarnice, 18. svibnja, prikazivat će se filmovi Utrka do Zemlje i Povratak na Mjesec: zauvijek.

Detaljan program od 02. od 31. svibnja 2019. godine možete pogledati ovdje.

Sve dodatne informacije pronađite na službenim stranicama ili upitom na kontakt:

Astronomski centar Rijeka (Rijeka sport d.o.o.)
tel: 051 / 455-700; fax: 051 / 455-701
e-mail: astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr

Izvor i foto: Rijeka sport d.o.o.

Vaši komentari