Loading...

ATLAS: Ponuda Ultra Europe Festivala od sada i na posebnoj web stranici

04.05.2015
Atlas d.d.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Osim cjelokupne ponude za nadolazeći Ultra Europe Festival, Atlas klijentima nudi aranžmane za više od 20 nadolazećih manifestacija u Hrvatskoj

Atlas je već treću godinu zaredom partner Ultra Europe Festivala koji će se održati u Splitu, na Hvaru i Visu od 9. do 15. srpnja. Cjelokupna ponuda festivala sada je dostupna na posebnoj web stranici za Ultra festival ultra.atlas.hr.

Osim ponude ulaznica, smještaja, paketa, partyja i posebno kreiranih festivalskih izleta, od ove godine Atlas Ultra partijanerima nudi i ponudu zrakoplovnih karata, i to i do 20% povoljnijim cijenama. Ponuda je kreirana u suradnji s premium partnerima projekta – zrakoplovnim kompanijama Air France, Qatar Airways, Delta, KLM, Aeroflot.

Povratne reakcije s ključnih tržišta adriatica.net Grupe ukazuju na iznimno velik potencijal glazbenih festivala, ali i ostalih manifestacija u Hrvatskoj koje su značajan motiv za dolazak na destinaciju. Sukladno tome, Atlas kao vodeća domaća DMC kompanija sustavno razvija i proširuje ponudu u ovom segmentu i nudi sve popratne aktivnosti kako bi pridonio kvalitetnom upravljanju sadržajem na destinaciji.

Gosti Ultra Europe Festivala uglavnom dolaze 2 do 3 dana prije događanja i s destinacije odlaze dan do dva nakon festivala. Dio, pak, gostiju nakon festivala još 2 do 3 tjedna otkriva destinacije u Hrvatskoj, među kojima su najčešće Dubrovnik, Zagreb, Plitvice, otoci i sl. Prošle godine festival je u četiri dana u Splitu i na Hvaru posjetilo oko 150.000 ljudi iz 125 različitih zemalja. Statistički gledano, 77% gostiju su strani državljani od 17 do 45 godina. Top zemlje posjetitelji su Velika Britanija, Australija, Italija, Njemačka, SAD, Poljska, Slovenija, Hrvatska, Brazil, Austrija i Španjolska. Zanimljivo je kako sve više interesa pokazuju i nova tržišta s kojih stižu individualni upiti, no i upiti turističkih agencija u potrazi za lokalnom DMC agencijom. Interes za festivale generirao je i interes za Hrvatsku općenito. Na tragu prošlogodišnjih trendova, najveći broj posjetitelja i ove godine u potrazi je za hotelskim smještajem, slijede privatni smještaj, hosteli i kamp.

Uz Ultra Europe festival, Atlas trenutno nudi 26 nadolazećih manifestacija u Hrvatskoj:

◊ Ultra Europe festival, Split/Brač/Hvar/Vis (službeni partner)
◊ InMusic festival, Zagreb (službeni partner)
◊ Zrce Spring Break, Novalja (službeni partner)
◊ Dimension festival, Štinjan/Pula
◊ Outlook festival, Štinjan/Pula
◊ Seasplash festival, Štinjan/Pula
◊ Soundwave Festival, Tisno/Zadar
◊ Moondance Festival, Trogir
◊ Zrće Summer Events (Sonus, Electo Beach, Barrakud, DJ Mag Beach, Croati Rocks, Fresh Island, Armada Day & Night, JAM! del Mar, Hideout, Novalja calling, Papaya Spring Break - Week 1/Week2), Novalja (službeni partner)
◊ Stereo Forest, Kalypso – Novalja (službeni partner)
◊ Red Bull Air Race World Championship 2015, Rovinj
◊ Aquabike European Continental Championship, Poreč (15.-17.5.2015.)

Vaši komentari