Loading...

Avioprijevoznik TAP Portugal planira povratak u Zagreb

15.02.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Direktna linija krenut će u nedjelju, 28. ožujka

Portugalski nacionalni avioprijevoznik TAP Portugal uskoro će uspostaviti liniju Lisabon - Zagreb – Lisabon, a direktna linija krenut će s prvim danom ljetnog reda letenja to jest u nedjelju, 28. ožujka 2021.

Podsjećamo, TAP Portugal već je povezivao Zagreb i Lisabon, no linija je ukinuta u proljeće 2016. godine. Povratkom u Zagreb u proljeće 2021. godine TAP Portugal želi ponovno zauzeti poziciju na hrvatskom tržištu, računajući na to da Croatia Airlines neće obnoviti promet na svojoj sezonskoj liniji između dva spomenuta grada. S obzirom na to da hrvatski nacionalni avioprijevoznik vjerojatno u ovogodišnjem ljetnom redu letenja neće prometovati na ovoj liniji, TAP Portugal na liniji između glavnih gradova Portugala i Hrvatske neće imati direktnu konkurenciju.

Više od 32 tisuće sjedala između Lisabona i Zagreba dostupno je u prodaji u ljetnoj sezoni 2021. Najavljena su tri leta tjedno, srijedom, petkom i nedjeljom, s popodnevnim polaskom iz zagrebačke zračne luke. Na svim letovima prema Zagrebu najavljeni su zrakoplovi tipa A320 koji imaju kapacitet od 174 putnika.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HTZ

Foto: TAP Portugal

 

Vaši komentari