Loading...

B2B online događaj: Rethinking Tourism

28.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 7. i 8. listopada 2020. godine

Hrvatska gospodarska komora – ŽK Zadar 7. i 8. listopada 2020. godine organizira međunarodni B2B online događaj pod nazivom „Rethinking Tourism B2B”

B2B događaj Rethinking Tourism dio je projekta MISTRAL (koji ga i financira), programa Interreg MED, čiji je cilj jačanje međunarodne suradnje u okviru ekosustava Plavoga rasta i povećanje mogućnosti umrežavanja MSP-ova, istraživačkih središta, sveučilišta i klastera.

Događaj je namijenjen svim tvrtkama iz turističkog sektora, kao i onima koji posluju s turističkim sektorom te će se tijekom dva dana održati niz inspirativnih webinara i B2B sastanaka.

Registrirani sudionici koji će prisustvovati virtualnom događaju kroz dva dana će moći steći nova znanja na inspirativnim webinarima povezanima s turizmom, proširiti svoju profesionalnu mrežu i upoznati potencijalne poslovne partnere kroz sastanke jedan na jedan te započeti nova partnerstva kako bi razvili zajedničke pothvate u temama od zajedničkog interesa.

Sudjelovanje na događaju je besplatno. Prijavite se ovdje do 6. listopada do 13 h i odaberite webinare kojima želite prisustvovati te označite svoju dostupnost za B2B susrete.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HGK – ŽK Zadar

 

Vaši komentari