Loading...

Beograd: WESTM od 16. do 17. listopada

27.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Redovnim članicama UHPA-e, koje se bave kongresnom industrijom, omogućeno je besplatno sudjelovanje na cijelom događanju

Četvrti po redu sajam za kongresnu industriju Jugoistočne i Središnje Europe WESTM održat će se 16. i 17. listopada 2017. u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, u organizaciji tvrtke Evention - Turistička prizma.

Sajam je namijenjen organizatorima kongresa, seminara i događanja, hotelima i drugim smještajnim objektima, kongresnim centrima, turističkim organizacijama DMC-ovima, turoperatorima i turističkim agencijama, ponuđačima pratećih usluga kao i svim drugim tvrtkama koje posluju u okviru kongresne (MICE) industrije. WESTM je idealno mjesto za ostvarivanje direktnih kontakata s Jugoistočnom i Središnjom Europom.

Redovnim članicama UHPA-e koje se bave kongresnom industrijom, omogućeno je sudjelovanje na sajmu kao VIP kupci, što podrazumijeva besplatno sudjelovanje na cijelom događanju. Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispunjenu prijavnicu poslati na e-mail info@westm.rs do 6. listopada 2017.

B2B sastanci predviđeni su za prvi dan sajma (16.10.) kada će se održati i Gala večera, dok je drugi dan (17.10.) rezerviran za konferenciju posvećenu MICE industriji i tehnologijama.
Ključni predavači na ovogodišnjoj konferenciji su Rob Davidson (MICE Knowledge, Velika Britanija), Handan Boyce (Halic Congress Centre / MPI Turska) i Clara Fernandez Lopez (Union of International Associations, Belgija).
Također, predviđena su i tri panela s temama: "Technology for events – added value or necessity?", "The role of international hotel chains in the new-age MICE industry" i "Women in MICE industry".

Više informacija dostupno je ovdje i na službenoj stranici ovdje

Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno na e-mail info@westm.rs ili pozivom na +381 21 3003 990.

 

Izvor i foto: Turistička prizma Ltd i WESTM Trade Show
 

Vaši komentari