Loading...

Besplatne fotografije i videa Dubrovačko-neretvanske županije i Boke kotorske

21.04.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Fotografije i videa možete koristiti za izradu promotivnih materijala (brošura, letaka, fotogalerija) i promociju programa

Pozivamo članove UHPA-e i partnere na projektu SUD SIT na besplatno korištenje baze fotografija i videa na kojima su prikazane turističke zanimljivosti Konavala i Tivta. Fotografije možete preuzeti s web stranice Cross-Border Tourism Croatia-Montenegro, a poveznice na kratka dinamična videa se nalaze na YouTube kanalu. Fotografije i videa možete besplatno koristiti za izradu promotivnih materijala (brošura, letaka, fotogalerija) i promociju programa.

Besplatan prijevod

Ako razvijate nove programe za turizam posebnih interesa koji će se realizirati na području Dubrovačko-neretvanske županije i/ili Boke kotorske omogućen vam je besplatan prijevod s hrvatskog na engleski jezik. Programe u wordu pošaljite na olja.ljubisic@uhpa.hr.

Dodatna promocija

Postojeće i nove programe za turizam posebnih interesa za prekogranično područje Hrvatske i Crne Gore možete promovirati na web stranici Cross-Border Tourism Croatia-Montenegro. Programe možete dostaviti u PDF-u s poveznicom na link weba turističke agencije na olja.ljubisic@uhpa.hr.

Projekt Održivi razvoj turizma posebnih interesa „SUD SIT“ provodi Udruga hrvatskih putničkih agencija kao glavni projektni partner u Hrvatskoj. Projekt je financiran od strane Europske unije, ukupna vrijednost projekta je 352,122.01 €, a provodi se kroz IPA Prekogranični program suradnje Hrvatska-Crna-Gora 2007-2013. Implementacija projekta je započela u rujnu 2013. a provodit će se dvije godine.  Vodeći partner projekta je Općina Tivat a implementira ga u suradnji s Turističkom organizacijom Tivta i  JP Komunalno Tivat, a u Hrvatskoj projekt provode Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), Udruga Agroturizam Konavle i Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA.

   

 

Vaši komentari