Loading...

Besplatno savjetovanje u ožujku i travnju 2015.: Saskia Griep vodi stručni tim za razvoj novih proizvoda za turizam posebnih interesa

09.03.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Besplatno savjetovanje i podrška u razvoju novih proizvoda za članove UHPA-e i projektne partnere organizirano je u sklopu EU projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa.

Članovi UHPA-e i projektni partneri koji u svojoj ponudi nude proizvode za turizam posebnih interesa a koje se realiziraju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i/ili Boki kotorskoj, tijekom ožujka i travnja 2015., mogu besplatno koristiti savjete konzultantice Saskije Griep i njezina stručnog tima.

Saskiju Griep, stručnjakinja za razvoj novih poslovnih ideja, marketing novih SIT proizvoda, održivi turizam; izvrsno poznaje zahtjeve tržišta Beneluxa. Vlasnik je portala Better Places koji spaja turiste zainteresirane za avanturistički turizam s destinacijskim menadžment kompanijama u zemljama u razvoju. Radila je za turoperatore kao što su Sawadee Travel/ TUI Travel te PEEK Adventure Travel Group. Više o Saskiji Griep saznajte na njezinom LinkedIn profilu.

Sve vaše programe za turizam posebnih interesa (cikloturizam, nautički turizam, eno-gastro turizam, kulturni, planinarenje i pješačenja, itd.) koje želite unaprijediti (program u PDF-u i/ili link na web stranicu) ili ideju koju želite razviti u novi program (kratak opis) pošaljite na ivona.petrovic84@gmail.com kako bi vam stručnjaci dali svoje komentare i preporuke. Svi podaci koje pošaljete su povjerljivi.

Besplatno savjetovanje i podrška u razvoju novih proizvoda za članove UHPA-e i projektne partnere organizirano je u sklopu EU projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa.

Novi programi bit će promovirani i na web stranici Cross-Border Tourism. (olj,dk)

Vaši komentari