Loading...

Besplatno turističko vođenje za građane u 56 gradova

10.01.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Organizira se u nedjelju, 13. siječnja 2019. godine s početkom u 12 sati, povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske

"Upoznaj svoju zemlju" naziv je projekta u okviru kojega će Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske, uz potporu Hrvatske turističke zajednice povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske,  13. siječnja, s početkom u 12 sati organizirati besplatna vođenja u 56 gradova u kojima djeluju društva turističkih vodiča – u Dalmacija, na Kvarneru, u Istri, Lici, u Slavoniji i Srijemu te u Zagrebu i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Projekt „Upoznaj svoju zemlju“ sastoji se od organizacije besplatnih vođenja od strane lokalnih turističkih vodiča, a sva vođenja uz turističke vodiče početi će u isto vrijeme. Vođenja su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svi posjetiteljima i turistima.

Riječ je o drugom izdanju projekta kojim se Dan međunarodnog priznanja Hrvatske obilježava na malo drugačiji način. Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske započela je 2017. godine s projektom koji je imao veliki odjek u javnosti uz potporu nacionalne i lokalnih turističkih zajednica.

Cilj akcije je ukazati na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine kao i na važnost rada lokalnih turističkih vodiča.

Izvor: tportal.hr,  I. Ba./Hina & ZDTVH

Foto: UHPA

 

Vaši komentari