Loading...

Bespovratne potpore turističkim agencijama za organizirani dolazak turista na područje Sisačko-moslavačke županije

30.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Javni poziv otvoren je i traje do utroška sredstava, a najkasnije do 15. prosinca 2020.

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po projektu “Organizirani dolazak turista na područje Sisačko-moslavačke županije”.

Pravo podnošenja prijave na ovaj Javni poziv imaju turističke i putničke agencije s područja Republike Hrvatske koje su registrirane za obavljanje turističke djelatnosti, koje organizirano dovode turiste na područje Sisačko-moslavačke županije s ciljem višednevnog smještaja kod registriranih turističkih subjekata u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Javni poziv, kao i sve bitne informacije o podnošenju prijava,  dostupni su na mrežnoj stranici Sisačko-moslavačke županije – ovdje.

Ukupni fond sredstva za provedbu ovog Projekta iznosi 300.000,00 kuna, a intenzitet potpore za do 2 noćenja po osobi iznosi 50,00 kn, dok za 3 i više noćenja iznosi 75,00 kn po osobi. Javni poziv traje do utroška sredstava, a najkasnije do 15. prosinca 2020.

Za sve nejasnoće moguće se obratiti Višoj savjetnici za turizam gđi. Jadranki Kraljić, tel:044/540-073, e-mail: turizam@smz.hr.

Izvor i foto: TZ Sisačko-moslavačke županije

 

 

Vaši komentari