Loading...

Biciklistička utrka CRO Race u petak u Crikvenici

03.10.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U Crikvenici će biti cilj 4. etape popularne međunarodne utrke

CRO Race, međunarodna biciklistička utrka održava se od 1. do 6. listopada u šest etapa s ukupno više od tisuću kilometara diljem Hrvatske.

I ove će godine Crikvenica ugostiti ovu sjajnu utrku koja u našu zemlju dovodi najbolje bicikliste i timove iz cijeloga svijeta. Crikvenica, koja posljednjih nekoliko godina intenzivno razvija cikloturizam, bit će ponosni domaćin cilja 4. etape popularne utrke, koja u petak, 4. listopada kreće iz Starigrada (Nacionalni park „Paklenica“), a duga je ukupno 159 kilometara. Očekuje se da će biciklisti na Trg Stjepana Radića u Crikvenici stizati od 16:45 do 17:06 sati.

U centru Crikvenice bit će zanimljivo i prije jer već oko 12 sati kreće zabavni program te napeti prijenos biciklističke utrke uživo i jedna novost  ̶  virtualne utrke za djecu. KIDS CRO Race će se održavati od 12 do 14:30 sati. Natjecat će se djevojčice i dječaci u dobi od 9 do 12 godina, a svaki grad (Osijek, Lipik, Zadar, Makarska, Crikvenica, Rijeka, Zagreb) će imati svoga pobjednika etape, dok će se u Zagrebu proglasiti sveukupno najbolji mladi natjecatelj.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZG Crikvenica

 

Vaši komentari