Loading...

Bol: Konferencija 'Sigurnost u turizmu'

06.09.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Povodom konferencije, na jednom mjestu će se naći ministar turizma Darko Lorencin i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić

Prva međunarodna konferencija 'Sigurnost u turizmu' održat će se 19. i 20. rujna u Bolu na Braču, a organizatori najavljuju dolazak renomiranih predavača koji će govoriti o sigurnosti, percepciji sigurnosti te njenoj važnosti za turizam.

Povodom konferencije, na jednom mjestu će se naći ministar turizma Darko Lorencin i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Svoja iskustva o sigurnosti Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine iznijet će Ben Fletcher iz Ureda za sigurnost i zaštitu Londona, a govorit će i Peter Tarlow, predsjednik i osnivač organizacije Tourism & More, Elizabeth Johnston , direktorica Europskog foruma za urbanu sigurnost, Ivica Šindilj, stručnjak koji radi na poziciji menadžera sigurnosti hotela te mnogi drugi.

Konferenciju organizira Časopis Zaštita, tvrtke Tectus, i Hrvatski forum za urbanu sigurnost u suradnji s Europskim forumom za urbanu sigurnost (EFUS) te pozivaju 'UHPA-ine članice da aktivno sudjeluju u realizaciji konferencije koja ima za cilj brendirati Hrvatsku kao sigurnu destinaciju'.

Korisni linkovi:

Program

Prijavnica

 

fotografije: TZ splitko-dalmatinske županije

 

Vaši komentari