Loading...

Bolja zračna povezanost Francuske i Hrvatske

01.02.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U najavi 6 novih direktnih zračnih linija iz Francuske prema Hrvatskoj

Prema podacima kojima raspolaže Hrvatska turistička zajednica (HTZ) s Francuskog tržišta u 2018. godini ostvareno je 592.000 dolazaka te više od 2,2 milijuna noćenja, što je u odnosu na 2017. godinu porast od 8 %. Još boljim dolascima s francuskog tržišta u prilog ide i sve bolja zračna povezanost, a uz brojne nove charter letove, u 2019. godini u najavi je šest novih zračnih linija.

Zračna kompanija Volotea otvara linije iz Lyona za Dubrovnik i Split, Marseillea za Rijeku te Bordeauxa za Pulu. Air France uz povećanje letova za Dubrovnik za čak 150 % u odnosu na 2018. godinu najavljuje i otvaranje nove direktne zračne linije za Split iz Pariza, a Easy Jet otvorenje direktne linije iz Nantesa za Dubrovnik. 

O porastu dolazaka iz Francuske bilo je riječ u sklopu 37. izdanja specijaliziranog sajma za široku publiku Les Thermalies održanom u Parizu gdje je predstavništvo HTZ-a drugu godinu zaredom predstavilo hrvatsku ponudu te njezin potencijal u zdravstvenom i SPA segmentu. Hrvatska je izazvala velik interes posjetitelja koji su se zanimali za pokriće troškova od strane zdravstvenog osiguranja, ali i o cijenama, dostupnosti, kvaliteti usluga i smještaja.

Više informacija možete vidjeti ovdje.

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

 

Vaši komentari