Loading...

Britanska aviokompanija easyJet proglasila je Hrvatsku destinacijom godine

23.07.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi put u povijesti magazin ove kompanije posvećen samo jednoj zemlji

Britanska aviokompanija easyJet proglasila je Hrvatsku destinacijom godine što su dodatno potvrdili tiskanjem srpanjskog izdanja inflight magazina kojeg su po prvi put u povijesti posvetili samo jednoj zemlji - Hrvatskoj. Riječ je o publikaciji namijenjenoj korisnicima njihovih usluga i koja će pridonijeti dodatnoj promociji hrvatskih destinacija jer magazin na mjesečnoj bazi ostvaruje doseg veći od 6 milijuna putnika.

Odabir Hrvatske kao destinacije godine od strane jednog od ključnih europskih avioprijevoznika za nas predstavlja veliki uspjeh, ali i potvrdu da u ovom važnom prometnom segmentu ostvarujemo značajne i strateški važne pomake. Ključni ciljevi koje smo definirali podrazumijevaju pozicioniranje Hrvatske kao atraktivne cjelogodišnje turističke destinacije koja je ujedno vrlo dobro prometno povezana, posebice u kontekstu aviolinija koje su iznimno važne za jačanje turističkog prometa u razdobljima pred i posezone. S tim smo ciljem ove godine po prvi put proveli značajniju suradnju s avioprijevoznicima i organizatorima putovanja iz inozemstva“, poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, dodavši kako se hrvatski turizam može pohvaliti s više od 70 novih redovnih linija uvedenih u ovoj godini.

easyJet je odabrao Hrvatsku kao destinaciju u kojoj bilježe poraste prometa i interesa, čime se naša zemlja prometnula u jednu od ključnih destinacija ovog avioprijevoznika koji tijekom ljetnih mjeseci u hrvatske destinacije preveze više od milijun putnika. Više pročitajte ovdje

Izvor: MINT i HTZ

Foto: UHPA

 

Vaši komentari