Loading...

Britanski turoperator TravelDay odabrao iTravel Software kao poslovno rješenje

18.09.2014
Lemax d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

iTravel se pokazao kao najbolje rješenje za londonskog turoperatora. Time Lemax nastavlja svoj proboj na britanskom tržištu.

Britanski turoperator TravelDay odabrao je iTravel Software kao softver koji će podržati njegov poslovni proces. TravelDay je inače poznat po isporuci turističkih proizvoda online, a glavno sjedište mu je u Londonu. Prodaje turističke proizvode kao što su hoteli, ture, grupni paketi te je prepoznatljiv po tome što se pojavljuje pod različitim imenima (brendovima) Carribean Classics, Exclusive Dubai, lowcostUSA i Luxury Indianocean.

iTravel Software pokazao se najboljim rješenjem za TravelDay jer pokriva sve zahtjeve koje je ovaj turoperator imao, poput podrške za različite brendove te unosa kompleksnih cjenika na hotelima (koji uključuju posebne ponude te različite popuste). U konačnici, cilj je bio sve to prikazati na online bookingu što je također podržano putem softvera.

Ovom suradnjom Lemax je potvrdio kvalitetu svog proizvoda. Kontinuiranim radom na softveru i uvođenjem novih funkcionalnosti, iTravel planira nastaviti proboj na to strano tržište.

Vaši komentari