Loading...

Brzi i profesionalni angažman te suradnja članica UHPA-e tijekom nemilih događaja u Tunisu

03.07.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Predsjednik UHPA-e Boris Žgomba poručuje da svi članovi UHPA-e uvijek mogu računati na moralnu i svaku drugu pomoć i podršku unutar Udruge

Prošli tjedan u Tunisu se na plaži u ljetovalištu Sousse dogodio teroristički napad, a hrvatski građani koji su putovali u organizaciji domaćih turističkih agencija našli su se nedaleko od nemilih događaja, ali srećom nitko nije bio ozlijeđen.

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), na čelu s predsjednikom Borisom Žgombom, angažirala se i pružila punu podršku turističkim agencijama, a pogotovo na području zaštite interesa putnika, smirivanja eventualne panike i zabrinutosti te komuniciranja informacija prema medijima.

Agencija Sunčani odmor koja je imala najviše hrvatskih putnika u Tunisu zahvalila je predsjedniku UHPA-e na profesionalnom i ljubaznom pristupu koji je pokazan od samog početka događaja u Tunisu: „Zelim Vam se i ovim putem zahvaliti na profesionalnosti, ljubaznosti i sustetljivosti koju ste pokazali od samog početka ovog nemilog događaja u Tunisu.“

„Osjetljiva smo branša i kad se dogodi ovakva situacija, jedino iskrenim i fair play pristupom prema putnicima, partnerima i na kraju prema medijima, možemo probati amortizirati eventualne loše posljedice. Zato se još jednom zahvaljujem, jer smo zajednički odradili, po mojem sudu jako dobar posao ", poručio je Dario Guljelmović, direktor agencije Sunčani odmor, predsjedniku UHPA-e.

 „Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) krovna je udruga agencija u Hrvatskoj i iako zastupamo interese agencija u svijetu i u Hrvatskoj te brinemo za povećanje konkurentnosti, želim poručiti da Udruga nije samo to te da članovi uvijek mogu računati na moralnu i svaku drugu pomoć i podršku unutar Udruge“, izjavio je predsjednik UHPA-e Boris Žgomba.

Za vrijeme terorističkog napada u Tunisu se zateklo oko osamdesetak hrvatskih građana od kojih je nekolicina zatražila da se odmah vrate kućama, dok su se ostali vratili prema planu 1. srpnja.

Od direktora agencije Sunčani odmor smo dobili potvrdu da je grupa Hrvata u srijedu u popodnevnim satima sretno stigla iz Tunisa. Sa istima se iz Tunisa vraćao i predstavnik agencije, a po dolasku u Zagreb, na kolodvoru su ih dočekali i predstavnici agencije na čelu sa direktorom g. Guljelmovićem. 

Vaši komentari