Loading...

Bus Travel Business (BTB): 7. i 8. studenog u Vösendorfu

16.10.2017
Saturn organizacija i promocija d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Članovima UHPA-e je osiguran besplatan prijevoz te sudjelovanje na sajmu

Austrijski specijalizirani sajam za autobusna i grupna putovanja Bus Travel Business (BTB) ove se godine održava 7. i 8. studenog u Austria Trend Event hotelu Pyramide u Vösendorfu kod Beča.

BTB je jedini specijalizirani sajam za autobusna i grupna putovanja na području Austrije i Centralne Europe na kojemu, osim upoznavanja ponude, postoji mogućnost sklapanja suradnje s izlagačima iz više od 20 zemalja i to hotela, turističkih regija, trajektnih linija, organizatora grupnih putovanja i paket aranžmana, proizvođača autobusne opreme i dr., te je prvenstveno namijenjen outgoing agencijama.

Članovima UHPA-e je osiguran besplatan prijevoz te sudjelovanje na sajmu, a potrebno je ispuniti prijavnicu te skenirati i poslati drugu stranicu na e-mailove: info@btb.cc i sandra.piro@saturn-promocija.hr.

Za sve koji dolaze osobnim automobilom i žele ostati noćiti potrebno je ispuniti obrazac te isti poslati na: info@btb.cc kako bi Vam povratno dostavili formular za plaćanje. 

Broj mjesta je ograničen, a rok prijave je do 5. studenog 2017. na e-mailove: sandra.piro@saturn-promocija.hr i info@btb.cc.

Kontakt

Sandra Piro

mob: +38 5 98 1870 294                           

e-mail: sandra.piro@saturn-promocija.hr

 

Izvor i foto: Saturn - Organizacija i promocija d.o.o. i Bus Travel Business

Vaši komentari