Loading...

Buy Croatia Air Baltic 2018.

04.05.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovna radionica održat će se u 23.05.2018. u Splitu

Hrvatska turistička zajednica priprema specijaliziranu poslovnu radionicau Buy Croatia Air Baltic koja će programom obuhvatit područje Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Šibensko-kninske županije. 

Specijalizirana radionica za Baltičko tržište (Latvija) u suradnji s Air Baltikom organizira se povodom otvaranja nove zračne linije RIGA -SPLIT u svibnju 2018., a održat će se u srijedu, 23. svibnja 2018. od 10:00 do 12:30 sati u kongresnoj dvorani Floramye hotela Park Split (Hatzeov perivoj 3, Split). Namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima u svrhu povezivanja s najznačajnijim latvijskim turističkim agencijama i turoperatorima. Cilj poslovne radionice je upoznavanje destinacije i kvalitete ponude te još značajnije prisustvovanje hrvatskih turističkih proizvoda u ponudi baltičkih agencija.

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Zadarske županije  te Turističke zajednice  Šibensko-kninske  županije  inozemni predstavnici turističkih agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati  gradove Split, Trogir, Solin, Zadar, Šibenik te otok Hvar u razdoblju od 21. do 25. svibnja 2018. godine. 

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC.

Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju ispuniti ON-LINE prijavnicu  za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja. 

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 16.05.2018.,  do 15:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koje i objaviti na www.htz.hr.

Popis inozemnih sudionika  dostupan ovdje.

Za sva dodatna pitanja vezana molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari