Loading...

Buy Croatia aktivni i pustolovni turizam

04.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovna radionica održat će se 19. listopada 2018. u Karlovcu

U pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia na temu aktivnog i pustolovnog turizma. Poslovna radionica održat će se u petak, 19. listopada 2018. od 10:00 do 12:00 sati u Karlovcu, hotel Korana Srakovčić.

Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima u cilju povećane promidžbe navedenih selektivnih oblika turizma. Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC koje navedeni oblik turizma imaju u svojoj ponudi.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice, bez koje prijava nije valjana. Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 11. listopada 2018. do 17h sati kada će se zaključiti popis sudionika i objaviti na www.htz.hr.

Popis inozemnih sudionika bit će dostupan na www.htz.hr.  

Više informacija pronađite ovdje, a za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari