Loading...

Buy Croatia IBTM Post Event Tour 2018.

14.11.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti s kongresnom i insentiv ponudom s područja grada Zagreba, te domaće turističke agencije PCO&DMC

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Kongresnog ureda Turističke zajednice grada Zagreba u pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia IBTM Post Event Tour 2018. za predstavnike međunarodne kongresne i insentiv potražnje te hrvatske kongresne i insentiv ponude. 

Inozemni sudionici su strani predstavnici međunarodne kongresne i insentiv potražnje koji će nakon održane kongresne burze IBTM World u Barceloni posjetiti Hrvatsku u razdoblju od 29.11. – 02.12.2018. godine gdje će sudjelovati na studijskom putovanju i upoznati se s kongresnom i insentiv ponudom grada Zagreba.

Poslovna radionica s uključenim poslovnim ručkom održat će se u subotu, 01. prosinca 2018. od 10:00 do 14:00 sati u A Sekciji Velike dvorane hotela Sheraton,  Ulica kneza Borne 2, Zagreb. 

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti s kongresnom i insentiv ponudom s područja grada Zagreba, te domaće turističke agencije (isključivo PCO/DMC). 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije dva tjedna prije održavanja radionice. Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 23. studenog 2018. do 12:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr  zajedno s  popisom inozemnih sudionika.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

 

Vaši komentari