Loading...

Buy Croatia IBTM Post Event Tour 2019.

07.11.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovna radionica održat će se u Zagrebu 23. studenog 2019. godine

U pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia IBTM Post Event Tour 2019. koja će programom obuhvatit područje Zagreba i Dubrovnika.

Inozemni sudionici su strani predstavnici međunarodne kongresne i insentiv potražnje koji će nakon održane kongresne burze IBTM World u Barceloni posjetiti Hrvatsku u razdoblju od 21.11. – 25.11.2019. godine gdje će sudjelovati na studijskom putovanju i upoznati se s kongresnom i insentiv ponudom gradova Zagreba i Dubrovnika.

Poslovna radionica održat će se u subotu, 23. studenog 2019. od 09:00 do 11:30 sati u A sekciji Velike dvorane hotela Sheraton.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti s kongresnom i insentiv ponudom s područja gradova Zagreba i Dubrovnika te domaće turističke agencije (isključivo PCO/DMC).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu i uplatiti odgovarajuću kotizaciju bez koje prijava nije valjana. Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 18. studenog 2019. do 12:00 sati kada ćemo zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na stranici HTZ-a.

Popis trenutno prijavljenih inozemnih sudionika možete vidjeti ovdje.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata kontaktirajte meetings@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari