Loading...

Buy Croatia nautički turizam

20.09.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Poslovna radionica održat će se u četvrtak, 04. listopada 2018. u Splitu

U pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia nautički turizam koja će programom obuhvatiti područje Splitsko – dalmatinska županije. Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima, specijaliziranim za nautički turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta UK, Skandinavije, Austrije, Francuske, Rusije, Poljske na tržište Hrvatske.

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije inozemni predstavnici turističkih i charter agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati ponudu nautičkog turizma Splitsko – dalmatinske  županije u periodu od 01. – 05. listopada 2018.

Poslovna radionica održat će se u četvrtak, 04. listopada 2018. od 10:00 do 12:30 sati u hotelu Le Meridien Lav, dvorana Brač (Grljevačka, 2A Podstrana, Split). Nakon radionice uslijedit će poslovni ručak.

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu  za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice. Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 28.09.2018.,  do 12:00 sati kada će se zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr. Popis inozemnih sudionika dostupan je na www.htz.hr.

Za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

Vaši komentari