Loading...

Buy Croatia nautički turizam u Zadarskoj županiji

16.04.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se 10. svibnja, a rok prijave je do 02. svibnja 2018. godine

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i Turističke zajednice Zadarske županije inozemni predstavnici turističkih i charter agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati ponudu nautičkog turizma Zadarske županije u periodu od 08. – 12. svibnja 2018.

Poslovna radionica Buy Croatia nautički turizam održat će se u četvrtak, 10. svibnja 2018. od 10:00 do 12:30 sati u Portus beach clubu, D-Marin, Sukošanska ulica XVI 1, Bibinje. Radionica je namijenjena svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima, specijaliziranim za nautički turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta Njemačke, UK, Skandinavije, Francuske, Rusije i Poljske na tržište Hrvatske. 

Pravo na sudjelovanje imaju hrvatski turistički gospodarski subjekti, odnosno hotelijersko-turističke tvrtke, putničke agencije i DMC. Za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatite odgovarajuću kotizaciju, najkasnije dva tjedna prije održavanja radionice. 

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 02.05.2018.,  do 15:00 sati kada će HTZ zaključiti popis sudionika koji će biti objavljen na www.htz.hr.

Popis inozemnih sudionika bit će dostupan na web stranici HTZ-a. 

Za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari