Loading...

Buy Croatia nautika – Šibensko-kninska županija 2019.

09.09.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 1. listopada 2019. u Šibeniku

U pripremi je specijalizirana poslovna radionica Buy Croatia nautički turizam koja će programom obuhvatiti područje Šibensko-kninske županije.

Poslovna radionica održat će se u utorak, 01. listopada 2019. od 09:30 do 12:00 sati u Amadria Park hotelu Ivan, kongresna dvorana (Hoteli Solaris 86, Šibenik).

Poslovna radionica namijenjena je svim zainteresiranim hrvatskim turističkim subjektima, specijaliziranim za nautički turizam u cilju povećanja turističkog prometa s tržišta UK, Skandinavije, Austrije, Francuske, Rusije, Njemačke, Poljske i Nizozemske na tržište Hrvatske.

U organizaciji Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Šibensko - kninske županije inozemni predstavnici turističkih i charter agencija imat će priliku u okviru studijskog putovanja upoznati ponudu nautičkog turizma Šibensko - kninske  županije u periodu od 29. rujna do 03. listopada 2019.

Svi zainteresirani trebaju ispuniti ON-LINE prijavnicu  za navedenu radionicu na www.htz.hr i uplatiti odgovarajuću kotizaciju, najkasnije tjedan dana prije održavanja radionice, a bez koje prijava nije valjana.

Prijave će biti otvorene sve dok se predviđena mjesta za predmetnu radionicu ne popune, a najkasnije do 26.09.2019., do 16:00 sati kada će se  zaključiti popis sudionika koji će biti objavljeni na www.htz.hr

Popis inozemnih sudionika nalazi se ovdje.

Za sva dodatna pitanja vezana uz način prijava i uplata molimo kontaktirajte buycroatia@htz.hr.

Izvor i foto: HTZ

 

 

 

Vaši komentari