Loading...

CETS: Prvi srednjoeuropski sajam turizma u Zagrebu

23.05.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Svim članovima UHPA-e osigurani su posebni uvjeti za izlaganje na sajmu koji se održava 4. i 5. prosinca 2018. godine

Prvi Srednjoeuropski sajam turizma (CET - Central European Tourism Summit) održat će se u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu 4 i 5.12.2018. godine.

Ovaj jedinstveni turistički događaj okupit će po prvi puta na jednom mjestu u Hrvatskoj turističke stručnjake i djelatnike iz srednje Europe. Sajam će povezati 6000 turističkih profesionalaca koji žele uspostaviti nove poslovne kontakte, podijeliti ključna znanja o turističkoj djelatnosti te osigurati suradnju.

Turistički sajam je jedinstven u regiji i predstavlja izlagačima posebnu priliku umrežavanja s 400 agenata s područja aktivnog, zdravstvenog, ruralnog, nautičkog, kulturnog i gastronomskog turizma iz 34 zemlje uključujući rastuća tržišta Dalekog istoka, Australije i Sjeverne Amerike.

U dva dana održavanja posjetitelji će moći sudjelovati na seminarima o turističkim trendovima, razgledati izložbene prostore izlagača iz srednjoeuropskih zemalja i povezati se s ključnim sudionicima u turističkom sektoru na unaprijed dogovorenim sastancima.

Svim zainteresiranim članovima UHPA-e osigurana je posebna cijena izlaganja na sajmu - 600 EUR / 4m2 za dva predstavnika po tvrtki.

Obzirom da je broj osiguranih mjesta za izlaganje ograničen, ljubazno Vas molimo da ispunite obrazac prijave interesa ukoliko ste zainteresirani za navedenu ponudu.

Brošuru s više informacija o sajmu možete preuzeti ovdje ili na službenoj stranici.

Izvor i Foto: CETS

 

Vaši komentari