Loading...

CETS: Prvi srednjoeuropski sajam turizma u Zagrebu

02.08.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Novi datum održavanja je 7. i 8. svibanj 2019. godine, a svim članovima UHPA-e osigurani su posebni uvjeti za izlaganje na sajmu

Prvi Srednjoeuropski sajam turizma (CET - Central European Tourism Summit) održat će se u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu 7. i 8. svibnja 2019. godine.

Iako je prvotno sajam bio planiran za početak prosinca 2018. godine, organizatori su odlučili pomaknuti datum održavanja. Podsjećamo kako će ovaj jedinstveni turistički događaj okupit po prvi puta na jednom mjestu u Hrvatskoj turističke stručnjake i djelatnike iz srednje Europe. Sajam će povezati 6000 turističkih profesionalaca koji žele uspostaviti nove poslovne kontakte, podijeliti ključna znanja o turističkoj djelatnosti te osigurati suradnju.

Turistički sajam je jedinstven u regiji i predstavlja izlagačima posebnu priliku umrežavanja s 400 agenata s područja aktivnog, zdravstvenog, ruralnog, nautičkog, kulturnog i gastronomskog turizma iz 34 zemlje uključujući rastuća tržišta Dalekog istoka, Australije i Sjeverne Amerike.

U dva dana održavanja posjetitelji će moći sudjelovati na seminarima o turističkim trendovima, razgledati izložbene prostore izlagača iz srednjoeuropskih zemalja i povezati se s ključnim sudionicima u turističkom sektoru na unaprijed dogovorenim sastancima.

Svim zainteresiranim članovima UHPA-e osigurana je posebna cijena izlaganja na sajmu - 600 EUR / 4m2 za dva predstavnika po tvrtki.

Obzirom da je broj osiguranih mjesta za izlaganje ograničen, ljubazno Vas molimo da ispunite obrazac prijave interesa ukoliko ste zainteresirani za navedenu ponudu.

Brošuru s više informacija o sajmu možete preuzeti na službenoj stranici.

Izvor i Foto: CETS

Vaši komentari