Loading...

Četvrta TMC konferencija: Slavimo 8. mart

28.02.2018
Ulix d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Cilj konferencije je putem tehnologija, prezentacija i neformalnog dijela druženja povezati međusobno putničke agencije

Tvrtka TMC Solutions organizira 4. TMC konferenciju pod nazivom Slavimo 8. mart! Sigurnost podataka GDPR i implementaciju PCI DSS koja će se održati 8. ožujka u Travel&Technology HUB-u Gacka16.

Glavne teme konferencije su Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i njen utjecaj na spriječavanje prijevara u industriji putovanja, te usklađivanje sa standardima PCI DSS-a (Payment Card Industry Data Security Standard) i implementacija istog u TMC Core sustav. Marko Jurković govorit će o blockchainu u avioindustriji, a Stanka Divizić o distribuciji aviotarifa za pomorce.
Igor Štimac iz Zračne luke Zagreb govorit će o zračnim lukama kao budućnosti u lancu distribucije. Svoj uspješni projekt predstavit će i Rujana Lukač, osnivačica Travelloungea - Večeri putovanja.

Cilj TMC konferencije je putem tehnologija, prezentacija i neformalnog dijela druženja povezati međusobno putničke agencije.
Konferencija nastoje omogućiti im lakši pristup informacijama i novitetima iz industrije putovanja te predstavljati tehnologije i tvrtke koje uspješno odgovoraju na tehnološke i druge izazove u industriji putovanja.
Budući da je datum konferencije 8. ožujak Dan žena, sve sudionice očekuje prigodni dar.

Pozovite kolegicu iz ureda i vidimo se 8. ožujka od 13:30 do 18:00 sati u Travel&Technology HUB-u Gacka16. Nakon konferencije razgovor nastavljamo uz neformalno druženje.

Rezervirajte svoje mjesto i saznajte više o konferenciji.

 

Forum i izvor: Travel & Technology HUB "Gacka16"

Vaši komentari