Loading...

Cikloturizam i advent glavni fokus novog tipTravel magazina

12.12.2018
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Vožnja biciklom kroz neodoljive krajolike krajnjeg juga Hrvatske te raskošna adventska ponuda naših kontinentalnih i primorskih gradova zasluženo zauzimaju najveći dio novog tipTravel magazina

Da je cikloturizam posljednjih godina omiljena i sve popularnija aktivnost u destinacijama Dubrovačko-neretvanske županije, potvrđuje sve veći broj turista koji upravo na dva kotača istražuje ljepote i atrakcije tog velikog mediteranskog vrta juga Hrvatske. Svjesni te činjenice, domaćini kontinuirano ulažu napore u uređenje, opremanje i označavanje biciklističkih staza od kojih su mnoge, zajedno s doživljajima koje pružaju, opisane u novom broju tipTravel magazina.

Velika reportaža o cikloturizmu na krajnjem jugu Hrvatske, na ukupno 24 stranice svakog od tri izdanja magazina (hrvatskog, engleskog i njemačkog), predstavlja staze koje prolaze Konavlima, Dubrovačkim primorjem, dolinom Neretve, poluotokom Pelješcem te otocima Korčulom, Mljetom i Lastovom. Brojnim čitateljima, kojih je iz više od 130 zemalja svijeta,  donosi i priču o atrakcijama i turističkoj ponudi uz koju ili u čijoj blizini staze prolaze.

U fokusu novog broja magazina je i bogata adventska ponuda Dubrovnika, Varaždina, Bjelovarsko-bilogorske županije, Zagreba i Vodica. Magazin donosi i teme o zdravstvenom turizmu na Kvarneru te o ljepotama Nacionalnog parka Krka, dok od inozemnih destinacija predstavlja Švedsku i navodi deset razloga zbog kojih biste tu sjevernu zemlju trebali posjetiti u zimskim mjesecima.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na aplikaciji u AppStore-u, koju je moguće besplatno preuzeti (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Izvor i foto: tipTravel

Vaši komentari