Loading...

Ciklus edukacija za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi

31.01.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su angažirati osobu s odgovarajućim certifikatom

Hrvatska gospodarska komora (HGK) u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja (HGSS) organizira dvodnevnu edukaciju za nositelje i organizatore turističkih sadržaja u prirodi koja će se održati u Šibeniku, Splitu, Rijeci, Zagrebu, Otočcu, Osijeku, Požegi , Splitu, Zadru i Dubrovniku.

Prema Zakonu o pružanju usluga u turizmu (NN 130/17) sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. 

Svi pružatelji turističkih usluga aktivnog i pustolovnog turizma dužni su istom se prilagoditi najkasnije do 3. prosinca 2019. godine. 

Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje određenih aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama HGK- Sektor za turizam.

Više informacija kao i program sa satnicom predavanja možete pronaći na službenim stranicama HGK.

 

Izvor i foto: Hrvatska gospodarska komora 

Vaši komentari