Loading...

Condé Nast Traveller uvrstio Hrvatsku među najljepše televizijske lokacije na svijetu

23.11.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U članku su posebno istaknuti Dubrovnik, otok Korčula i hrvatska obala

Časopis posvećen putovanjima Condé Nast Traveller uvrstio je Hrvatsku među najljepše televizijske lokacije na svijetu i to u čak dvije popularne HBO serije – Game of Thrones i Succession. U članku naziva „The most beautiful TV series locations in the world“ posebno su istaknuti grad Dubrovnik, koji u popularnoj Igri prijestolja predstavlja King’s Landing te otok Korčula i hrvatska obala na kojoj se odvija luksuzno krstarenje u seriji Nasljeđe. Condé Nast Traveler je luksuzni i lifestyle magazin koji je osvojio 25 nacionalnih nagrada, a izlazi u izdanju prestižnog Condé Nasta.

Također, renomirani američki dnevni list The New York Times navodi kako je Hrvatska i dalje na popisu zemalja otvorenih za američke građane, izvijestila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u SAD-u.

Naime, popularne američke novine, koju mjesečno posjeti preko 400 milijuna čitatelja, objavile su članak s popisom zemalja koje su otvorene za američke građane ili se uskoro trebaju otvoriti. Hrvatska se tako na popisu našla u društvu zemalja poput primjerice Bahama, Brazila, Egipta, Malte, Turske, Velike Britanije i dr. U članku je naglašeno kako je američkim građanima za ulazak u Hrvatsku potreban dokaz o rezerviranom smještaju, kao i negativan PCR test na korona virus, napravljen u prethodnih 48 sati od ulaska u zemlju.

Izvor: HTZ

Foto: Condé Nast Traveller

 

Vaši komentari