Loading...

Cornaro Hotel Split postao hotel s 5 zvjezdica

21.07.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hotel s istaknutom misijom, vizijom, ciljem, stavom i društveno odgovornim radom utjelovljuje kreativnu energiju i lokalni duh grada Splita

Nadovezujući se na osmogodišnje Cornarovo uspješno pružanje gostima besprijekorne usluge, dosljednu kvalitetu kroz sve ove godine i proširenje hotela, daljnja ulaganja, UHPA-in pridruženi član, Coranaro hotel sada s ponosom ističe da su postali hotel s 5 zvjezdica.

Cornaro Hotel vrhunski je hotelski brend koji pruža pozitivnu i personaliziranu uslugu u modernim prostorima i centralnom gradskom položaju.

Osobno zahvaljujem svima na povjerenu i podršci Cornaro Hotelu tijekom proteklih 8 godina, posebno našim cijenjenim zaposlenicima koji su pokazali istinsku predanost i iznimnu kvalitetu usluge. Jednako smo zahvalni našim partnerima, našim dragim i cijenjenim gostima na kontinuiranoj podršci i povjerenju, svi su nam bili motivacija” istaknula je Ivana Klarić, hotel manager te dodaje kako članovi hotelskog tima neprestano uče i rade kako bi pozitivno utjecali na ponudu i kvalitetu.

Hotel Cornaro kao urbani stil života u centru grada odražava životopisnu atmosferu i pulsirajući ritam drevnoga grada Splita. Nekoliko koraka od carske Dioklecijanove palače, hotel je okružen svim glavnim atrakcijama i mnoštvom trgovina, restorana i barova nudeći sve što je potrebno za poslovno putovanje te idealno mjesto za istraživanje grada na odmoru.

Izvor: Cornaro Hotel Split / HrTurizam

Foto: Cornaro Hotel Split

 

Vaši komentari