Loading...

Crikvenica Summer Showtime

04.07.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Srpanj i kolovoz donose bogat i raznovrstan program

Srpanj i kolovoz rezervirani su za Crikvenica Summer Showtime koji će u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice sva mjesta rivijere ispuniti zanimljivim zabavnim i kulturnim događanjima. Showtime povezuje tradicionalno s modernim, pruža mogućnost zabave za svakoga - baš za sve generacije, za ljubitelje glazbe, plesa i filma, ali i gastronomije, lokalnih običaja i mnogih drugih zabavnih aktivnosti.

Crikvenica Summer Showtime otvara (Sr)etno Selce (12. – 13. srpnja), koje će i ove godine donijeti radost u malo primorsko mjesto, uz koncerte, prezentaciju starih običaja, sajam s ponudom autohtonih proizvoda i druga događanja.

Slijedi Festival uličnih zabavljača CrikvArt (19. do 20. srpnja) koji će ulice i trgove Crikvenice pretvoriti u živahnu pozornicu na otvorenom uz neponovljive i uvijek posebne ulične zabavljače koji će zavladati i ulicama Selca na Selce Street Art Festivalu u kolovozu (9. – 10. kolovoza).

Vrijedna stoljetna tradicija turizma u Selcu već desetljećima slavi početkom kolovoza pa će i ove godine Dani turizma (1. do 4. kolovoza) uveseljavati brojne posjetitelje. Priču će tradicionalno zaokružiti Ribarski tjedan (24. – 31. kolovoza), jedna od najstarijih manifestacija u Crikvenici.

Osim pet prethodno izdvojenih, svakoga će se tjedna u srpnju i kolovozu diljem rivijere održavati manja zabavna događanja. Ponedjeljkom će posjetitelji Crikvenice i Selca uživati u međunarodnim glazbenim pop & rock hitovima na događanju Glazbene ljetne večeri, dok su srijedom na predviđene Večeri ribarske tradicije. Četvrtak je dan za već poznate Melodije s okusom mora u Dramlju i Jadranovu, koje će i ove godine pružiti posebno opušten i romantičan ugođaj uz samo more u društvu vrhunskih glazbenika. Četvrtkom će se održavati i Primorske noći u Crikvenici i Selcu, uz glazbeni program i bogatu sajamsku ponudu tradicionalnih i originalnih suvenira i domaćih proizvoda. Petak će u centar Crikvenice i Selca donijeti pjesmu i ples uz Tribute Nights, odnosno poznate hitove izvođača poput Abbe i Beatlesa. Nedjeljom u grad svakako ponesite kokice na plažu u Crikvenicu, jer čekaju vas prave filmske večeri na otvorenom – Open-air cinema.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZG Crikvenice

 

 

 

 

 

 

Vaši komentari