Loading...

Croatia Airlines četvrta u istočnoj Europi

18.07.2012
Croatia Airlines d.d.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hrvatskog nacionalnog zračnog prijevoznika Croatiu Airlines britanska konzultantska tvrtka za istraživanje kvalitete usluge avioprijevoznika Skytrax proglasila je četvrtom najboljom zračnom kompanijom u istočnoj Europi dodijelivši joj nagradu World Airline Awards 2012.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje temeljem neovisnog strukovnoga istraživanja civilnog zrakoplovstva u svijetu koje se provodi u više od sto država i obuhvaća više od 18 milijuna putnika odnosno telefonske glasove anonimnih putnika koji su ocjenjivali uslugu check-ina, udobnost u zrakoplovima, čistoću putničkih kabina, kvalitetu hrane i pića na letu te ljubaznost osoblja.

U Croatia Airlinesu ističu da je ta nagrada nova potvrda visoke kvalitete usluge koju pružaju putnicima, dodajući da su u više od 21 godine postojanja sigurno prevezli više od 25,3 milijuna putnika.

Podsjećaju i da su ove godine dodatno unaprijedili kvalitetu usluge u zrakoplovima uvođenjem nove usluge "Okusi Hrvatske" (Flavours of Croatia) putem koje putnicima predstavljaju gastronomiju pojedinih hrvatskih krajeva.

Vaši komentari