Loading...

Croatia Airlines i Asiana Airlines potpisali sporazum o suradnji u prijevozu putnika

29.12.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Hrvatska i Južna Koreja od sada još bolje povezane

Članovi najvećega svjetskog udruženja zrakoplovnih kompanija Star Alliancea, hrvatski i korejski nacionalni avioprijevoznici Croatia Airlines i Asiana Airlines, potpisali su sporazum o code share suradnji. 

Code share letovi Croatia Airlinesa i Asiana Airlinesa dodatna su pogodnost putnicima s korejskog tržišta, kojih se ove godine u Hrvatskoj očekuje gotovo 500.000, kao i putnicima iz Hrvatske s obzirom na činjenicu da se 23. zimske olimpijske igre održavaju u korejskom Pyeongchangu u veljači 2018. godine.

Asiana Airlines zrakoplovna je tvrtka sa sjedištem u Seoulu, glavnom gradu Južne Koreje, koja  iz Seoula obavlja letove u 63 odredišta diljem svijeta (Sjeverna Amerika, Europa, Bliski istok, Azija i Australija), a godišnje preveze gotovo 20,000.000 putnika.

Ovom suradnjom Croatia Airlines putnicima omogućuje priključne letove preko Frankfurta, Londona i Pariza u Seoul, odnosno iz Seoula preko navedenih europskih čvorišta u Zagreb, Split i Dubrovnik. Obje tvrtke očekuju još bolje pozicioniranje na visoko kompetitivnom tržištu putničkog prijevoza između Hrvatske i Južne Koreje.

Više informacija pronađite ovdje.

 

Izvor: Turizmoteka

Foto: Croatia Airlines/Asiana Airlines

Vaši komentari