Loading...

Croatia Airlines i Jadrolinija ponudit će jednu kartu za zračni i pomorski prijevoz

27.07.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za putnike iz europskih zračnih luka do hrvatskih otoka

Croatia Airlines, nacionalni avioprijevoznik i Jadrolinija, vodeći putnički brodar u Republici Hrvatskoj, potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji temeljem kojeg će u narednom razdoblju nastojati dodatno unaprijediti hrvatsku turističku ponudu. 

Tako će Croatia Airlines i Jadrolinija zajedno razvijati platformu preko koje će se putnicima uskoro nuditi intermodalna prometna usluga, odnosno kombinacija zračnoga i pomorskog prijevoza i to za putovanja iz europskih zračnih luka do hrvatskih otočkih odredišta.

Prilikom potpisivanja ugovora o poslovnoj suradnji predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić istaknuo je da izazovno okruženje u kojem domaći zračni prijevoznik posluje i sve što zadnjih mjeseci dodatno utječe na cjelokupno hrvatsko i svjetsko gospodarstvo, postavlja nove izazove na koje treba spremno i strateški odgovoriti, kako bi se stvorile konkurentske prednosti u budućnosti.

"Croatia Airlines povezuje Hrvatsku sa svijetom zračnim putem, Jadrolinija morskim, a zajedno možemo stvoriti dodatne pogodnosti putnicima tijekom njihovog putovanja. Naša će suradnja ostvariti očekivane ciljeve te tako stvoriti još zadovoljnije putnike i turiste, čineći i na ovaj način Hrvatsku dodatno atraktivnom i dostupnijom", naglasio je Bajić.

Predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta ističe da se Jadrolinija s osobitim zadovoljstvom pridružila poslovnoj suradnji s Croatia Airlines kako bi se putnicima koji dolaze u Hrvatsku avionima približili hrvatski otoci. Naveo je da broj prevezenih putnika njihovim brodovima, koji je u rekordnoj 2019. godini iznosio 12,5 milijuna putnika, jest velik potencijal za obje tvrtke u smislu ponude za nova putovanja.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HrTurizam i MINT

Foto: Croatia Airlines i Jadrolinija

 

Vaši komentari