Loading...

Croatia Airlines širi mrežu europskih odredišta

31.01.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tri nove linije za München, Kopenhagen i Dublin uz povećanje broja tjednih letova na postojećim linijama

Croatia Airlines i ove turističke sezone širi mrežu europskih odredišta, što će putnicima omogućiti još kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja i to s tri nove linije za München, Kopenhagen i Dublin te povećava broj tjednih letova na postojećim linijama.

Također, prvi put u povijesti tvrtke uvode se redoviti međunarodni letovi Zagreb – Dublin, koji će se od 3. svibnja do 28. listopada obavljati dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom. Novost je i sezonska linija Dubrovnik – München na kojoj će se letjeti od 30. travnja pet puta na tjedan – ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. Među novostima je i linija Split – Kopenhagen na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti subotom, od 5. svibnja do 20. listopada ove godine.

Osim novih linija, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja povećava se i broj tjednih letova na pojedinim linijama. Tako se od 4. svibnja uvode četiri dodatna poslijepodnevna leta na liniji Zagreb – Skoplje, što je dodatna pogodnost transfernim putnicima koji iz europskih prometnih čvorišta (Amsterdama, Bruxellesa, Kopenhagena, Frankfurta i drugih) preko Zagreba putuju u Skoplje. Više tjednih letova obavljat će se i na liniji Zagreb – Dubrovnik – Rim na kojoj će se, osim dosadašnjih letova subotom i nedjeljom, u početku svibnja uvesti i dodatni let srijedom.

Više pročitajte ovdje

Foto i izvor: Croatia Airlines i HrTurizam.hr

 

 

 

 

Vaši komentari