Loading...

Croatia Airlines zabilježio dvomilijuntog putnika

06.12.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi put u povijesti Croatia Airlinesa u jednoj godini zabilježen je dvomilijunti putnik

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, te pridruženi član Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Croatia Airlines, jučer je zabilježio dvomilijuntog putnika u ovoj godini. 

Dvomilijunti putnik u jednoj godini zabilježen je prvi put u povijesti Croatia Airlinesa, odnosno od početka putničkog prijevoza u svibnju 1991. godine i to na redovitom međunarodnom letu OU481 Kopenhagen – Zagreb.

Na prigodnoj svečanosti održanoj nakon slijetanja zrakoplovu Zračnoj luci Franjo Tuđman, direktor prodaje i marketinga Croatia Airlinesa Boris Kolka darovao je dvomilijuntom putniku dvije povratne zrakoplovne karte u poslovnom razredu za jedno od međunarodnih odredišta Croatia Airlinesa po izboru putnika. 

Podsjećamo, zbog pozitivnih putničkih trendova kompanija je u početku srpnja prevezla ovogodišnjega milijuntog putnika, najranije u povijesti tvrtke.

Rast putničkog prometa, između ostalog, rezultat je uvođenja četiri nove sezonske linije u svibnju ove godine – iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki i Bukurešt, a tijekom ovogodišnje turističke sezone nastavili su se obavljati i sezonski letovi u Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg, koji su uvedeni 2016. godine. Osim toga, ove su godine sezonski letovi u Barcelonu i Lisabon produljeni u zimski red letenja 2017./2018.g., odnosno prvi se put obavljaju i nakon turističke sezone.

Više informacija pronađite na službenim stranicama.

 

Izvor i foto: Croatia Airlines

Vaši komentari