Loading...

Croatia Call: Projekt Projekt i usluga medicinskog turizma

19.06.2012
Klaster medicinskog turizma
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Klaster medicinskog turizma koji okuplja vodeće stručnjake u području medicine, turizma i srodnih djelatnosti sa svojim telekomunikacijskim partnerom, tvrtkom Steiner telekomunikacije pokrenuo je projekt "Croatia Call" vrijedan 21 milijun kuna.

Predstavljajući projekt i uslugu voditelj Klastera Zoran Jelić istaknuo je da time Hrvatska postaje još poželjnija turistička destinacija jer omogućava osobnu zaštitu i sigurnost. To dodatno, kako je kazao, povećava i konkurentnost hrvatskog turizma, daje mu novu dodanu vrijednost, a turista usmjerava na bolje planiranje vlastitog putovanja i odmora.

 Usluga "144 Croatia Safety Call" domaćim i stranim turistima na njihovom jeziku pruža 24-satnu osobnu zaštitu i sigurnost te osigurava posredništvo prema osobama, službama i organizacijama prema unaprijed dogovorenom protokolu.

 Pozivom na broj 144 u slučaju nepredviđene ili nesretne situacije korisnika se spaja u operativno komunikacijski centar u kojem dežurni operater na odabranom jeziku sukladno propisanim procedurama pomaže u konkretnoj situaciji.

 Klijenti su unaprijed uneseni u bazu podataka u kojoj se nalaze svi relevantni podaci o njima i potencijalni kontakti koje bi trebalo kontaktirati.

 Jelić je najavio i da u rujnu ove godine planiraju pustiti još jednu uslugu koju sada testiraju "GPS Safety Button" za planinare, nautičare, starije i osobe otežanog zdravlja u sklopu koje svi korisnici dobivaju uređaj čijom se aktivacijom locira korisnik i omogućava direktna komunikacija s njime, te pruža adekvatna pomoć.

 Voditelj projekta "Croatia Call" Mojmir Žuvela istaknuo je da uslugama unutar tog  projekta žele utjecati na povećanje osjećaja sigurnosti i zaštitu korisnika za vrijeme odmora/boravka u Hrvatskoj.

Vaši komentari