Loading...

Croatia Match Cup 2017

20.06.2017
Scandinavian tours j.d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Prvi put u Poreču održana je jedna od najprestižnijih jedriličarskih regata

Prvi put u Poreču održana je jedna od najprestižnijih jedriličarskih regata na svijetu WORLD MATCH RACING TOURS za čiju je organizaciju zaslužna agencija Scandinavian tours uz veliku suradnju glavnog sponzora Valamar Riviere d.d. koja je pružila veliku priliku i prepoznala kvalitetu agencije Scandinavian tours. Valamar Riviera d.d. zaslužio je status najvažnijeg partnera i sponzora eventa.

Regata je održana od 25. do 28. svibnja u sklopu Croatia Match Cupa. Ekskluzivno natjecanje okupilo je elitu ovog sporta pa su tako u premijernom porečkom izdanju za Hrvatsku nastupili zaista najbolji: zlatni olimpijci iz Rija Šime Fantela i Igor Marenić. Njima je ovo prvo iskustvo jedrenja u četveročlanom timu i na katamaranu klase M32. U atraktivnim nadmetanjima na tek stotinjak metara od obale sudjelovalo je deset posada iz Hrvatske, SAD-a, Švedske, Danske, Nizozemske, Francuske, Novog Zelanda i Poljske. Gledatelji su u njihovim atraktivnim nadmetanjima prepunim naglih zaokreta i pravih akrobacija uživali duž cijelog zaljeva koji je smješten tik uz staru gradsku jezgru. 

Pobjednik Croatia Match Cupa Poreč 2017 je Quentin Delapierre. Croatia Match Cup priredio je i niz popratnih sadržaja u uvali Peškera. After race party svakoga je dana počinjao oko 17 sati uz neformalno druženje s natjecateljima te guštanje u biranoj domaćoj enološkoj i gastronomskoj ponudi. Regionalna zvijezda Željko Joksimović nastupio je na otvorenju u četvrtak 25. svibnja, a za odličnu atmosferu pobrinuli su se i Neki novi klinci - Balašević tribute band 26. svibnja te 27. svibnja Zabranjeno pušenje. U nedjelju, nakon proglašenja pobjednika nastupali su Simon & Rovinj Music Lab.

 

Izvor i foto: Scandinavian tours j.d.o.o.

 

Vaši komentari