Loading...

croenergo.eu: Top projekti inovativnog turizma

23.09.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Savez za energetiku Hrvatske izabrao najbolje projekte hrvatskog kreativnog i inovativnog turizma. Većina nagrađenih su i članovi UHPA-e

Savez za energetiku Hrvatske petu godinu zaredom, putem javnog natječaja, bira dobitnike godišnje nagrade za kreativne i inovativne programe u turizmu s naglaskom na održivi razvoj – CBTour, navodi se na mrežnoj stranici croenergo.eu.

S ponosom istčemo kako je većina dobitnika, koji su predstavljeni kao 'TOP projekti hrvatskog kreativnog i inovativnog turizma', u pridruženom članstvu Udruge hrvatskih putničkih agencija: tvrtka Stella Mediterranea iz Klisa, Ilirija d.d. iz Biograda na Moru, Muzej krapinskih neandertalaca iz Krapine, tvrtka Tip Kreativa d.o.o. iz Zagreba za projekt tipTravel magazin, tvrtka Lemax d.o.o. iz Šibenika te Turistička zajednica grada Zagreba.

Obzirom na jubilarnu godinu provedbe projekta, nagrade će se dodijeliti u okviru završne svečanosti Saveza u prosincu, a kada će se okupiti i gospodarstvenici i predstavnici 40 dobitnika nagrade od 2010.-2013. godine te predstavnici dobitnika nagrade za 2014. godinu, ističe se na stranici croenergo.eu.Tom prigodom Savez će predstaviti i višejezični vodič Doživite kreativnu i inovativnu Hrvatsku.

Vaši komentari