Loading...

Dani hrvatskog turizma u Malom Lošinju

01.08.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 25. i 26. listopada 2017. godine

Tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske - Dani hrvatskog turizma (DHT) održat će se, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice, 25. i 26. listopada 2017. godine u Malom Lošinju.

U ovoj turističkoj godini ostvarujemo odlične rezultate, a da bi se u tom smjeru nastavili razvijati nužno je pratiti turističke trendove te se prilagođavati novim izazovima. Zbog svega toga, i ove ćemo se godine na DHT-u baviti brojnim važnim temama za hrvatski turizam. Iznimno mi je drago što ćemo imati priliku ugostiti svjetski priznate i dokazane stručnjake iz područja turizma. Vjerujem da ćemo kroz zajedničko djelovanje te razmjenu iskustva i ideja iskoristiti mogućnosti koje nam se pružaju u vidu postizanja još uspješnijih turističkih rezultata“ istaknuo je ministar turizma Gari Cappelli.

DHT svake godine okuplja preko 1000 ljudi, a ove godine sudionike očekuju zanimljiva predavanja, radionice i skupovi, između ostaloga na temu svjetskih turističkih trendova, izgradnje nacionalnih turističkih brandova, te uloge nacionalnih turističkih organizacija u sustavu turizma; predviđanja i prognoza turističkih kretanja u narednim godinama; održivom turizmu za održivi razvoj, regionalnim centrima kompetencija, itd.

Za vrijeme DHT-a Hrvatska gospodarska komora tradicionalno organizira i 17. Hrvatski turistički forum koji se ove godine bavi temom budućnosti turističke industrije s gostovanjem renomiranih inozemnih stručnjaka. 

Također, održat će se i tradicionalni okrugli stol predstavnika Vlade RH s turističkim djelatnicima, a dodjelit će se i godišnje hrvatske turističke nagrade te će i HGK u akcijiTuristički cvijet – Kvaliteta za Hrvatskupo 21. put zaredom nagraditi turistički poslovni sektor - hotele, kampove, hostele, DMC putničke agencije, marine, charter kompanije, spa/lječilišta i restorane.

Više informacija o Danima hrvatskog turizma pronađite ovdje.

 

Izvor: MINT i HTZ

Vaši komentari