Loading...

Dani hrvatskog turizma u Slavoniji

01.10.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Sutra počinje najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj

Dani hrvatskog turizma tradicionalno se održavaju u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice te predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj koji svake godine okupljaju više od tisuću sudionika.

Ove godine Dani Hrvatskog turizma (DHT) održat će se od 2. do 5. listopada 2019. godine i to u Vukovaru, Vinkovcima i Osijeku. Svečano otvaranje održati će se u srijedu 2. listopada u Vukovaru u Dvorcu Eltz. Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Tvrđi na Trgu Vatroslava Lisinskog 4. listopada 2019. godine.

U višednevom radnom djelu očekuju se stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci. Planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade.

Program možete pogledati ovdje.

Više informacija o Danima hrvatskog turizma pročitajte ovdje.

Izvor i foto: HTZ

 

 

 

Vaši komentari